Familjefotografer i Vallentuna, Täby och norrort
 
 

ATT MÖTA ERA FÖRVÄNTNINGAR

 
 
 
 
360you-photography-familjefotograf-stockholm-vallentuna-taby-L-27.jpg

VILKEN STORY VILL NI BERÄTTA?

Vilken typ av familjefotografering vi bokar beror på vart ni är i livet. Kanske väntar ni på en liten människa eller har precis blivit fler i familjen?
Eller så är det dags att stanna tiden och berätta er familjestory att minnas för framtiden. Innan barnen blir alldeles för stora.
För ja. Dom blir ännu större. Snabbt.


VART SKA VI BERÄTTA ER STORY?

En familjefotografering tycker vi ska vara rolig och minnesvärd, men den skall framför allt vara på en plats som skapar de minnen ni är ute efter. 
Bilderna ska ju ändå vara något som ni lever med både nu och om tio år och kanske vill ni hellre ha bilder hemifrån att minnas eller så passar studio i Vallentuna er bäst. Kika runt här för att se hur det kan se ut, eller fråga oss - vi har koll!

 
360you-photography-familjefotograf-stockholm-vallentuna-therese-patrik-25.jpg
 

STUDIO

Vår stora fräscha studio finns ett kaninskutt ifrån hållplatsen Kragstalund i Vallentuna. Här finns alla bekvämligheter för hela familjen och du är välkommen att ta av dig skorna o slå dig ned i soffan en stund med en kopp varmt eller kallt.. 

familjefotograf_stockholm_360you_photography_PRINTA5.jpg

UTOMHUS

Stora ängar, sandstränder eller skogsgläntor. Att vara utomhus för en fotografering ger rosiga kinder och  spring i bena. Vi älskar vackra platser när solen står lägre på himlen. En plats som ni tycker om, eller något av våra smultronställen i Vallentuna och Stockholm.

familjefotografering-stockholm-day-in-the-life-paulina-daniel-emilia-25.jpg

HEMMA

Vill ni fånga livet som det är, där ni är? En fotografering hemma  är en blandning av dokumentär lifestyle fotografering och lite lek och bus för specifika bilder. Bry dig inte om det är damm i hörnen eller disk i köket - vi gillar er som ni är oavsett småbarnskaos.

 

 

MINISESSION

Hemma med barnen på fredagar?
Boka en minifotografering och kör fredagsmys hos oss!
Från 2 900 kronor.

 

 

VAD KOSTAR DET?

Vår grundavgift för fotografering är 900 kronor vardagar och 1500 kronor helger och därefter väljer du vad du vill beställa. Hos oss får du alltid personlig hjälp att gå igenom alternativen för era bilder vilket gör det lätt för er att sätta ihop ett eget paket. Ibland kan det dock vara svårt att välja, därför har vi satt ihop tre prisvärda paket så att ni har något att utgå ifrån när ni planerar och budgeterar.

 
 
IMG_0002.jpg

PAKET 1

1 Tavla 30x40 cm
5 Digitala filer

4 900 KR

_UK21498.jpg

PAKET 2

1 Album 20x20 cm
10 Digitala filer


6 900 KR

360you-photography-familjefotograf-stockholm-vallentuna-familjen-mamma-15.jpg

PAKET 3

1 Album 25x25 cm ELLER
2 Tavlor 30x40 cm
Alla digitala filer

8 900 kr

 

*Med album menas 10 uppslag
Med digitala filer menas högupplösta digitala filer som kan framkallas

 
 

Kan vi svara på dina frågor?

 
 

+ Kan vi vara flera?

Tillhör ni samma familj så kan vi hantera större grupper utomhus men max 8 personer i studio (vuxna & barn). Vid vårt designmöte där vi har bildvisning så bör alla vara med som skall lägga beställning.

+ Vart sker fotograferingen?

Vi kommer överens om det tillsammans. Vi möts utomhus på något av våra smultronställen eller så fotograferar vi i vår studio i Vallentuna. Vi kommer också gärna hem till er (Hemma-hos-tillägg +300:-) Allt beror på vad ni har för önskemål och förväntningar.

+ Jobbar ni bara i Stockholm?

Vi finns i Vallentuna, och jobbar över hela Stockholm. Men vi fotograferar även familjer i Dalarna, Värmland och på Öland. Ställen där vi befinner oss ofta helt enkelt.

+ Vem av er fotograferar?

Om ni är dödskär i någon av oss - berätta gärna det, men vi bokar alltid utifrån hur vårt schema ser ut just då. Vi lovar, vi är nästintill kloner av varandra.

+ Vad kostar det

En fotografering hos oss kostar från 900 kronor i serviceavgift beroende på vardag/helg. Sen beställer ni de bilder ni älskar mest eller väljer mellan våra paket. Vanliga kombinationer är printar och digitala filer. Detta finns från 4 900 kronor.

+ Kan vi beställa digitala filer?

Ärligt - Vi vet vad som händer med digitala filer som beställs. De hamnar på datorn eller något moln nånstans. Därför vill vi erbjuda dig servicen att även göra något annat. Du hittar dock även digitala filer i vårt produktsortiment och vi hjälper er gärna att lägga de till er order.

+ Gör ni andra fotograferingar än familjer?

Vi har alla typer av upplevelser. Kärleksfotograferingar, Par som är gravida och alla typer av familjer. Alla har samma serviceavgift.

+ HAR VI MÖJLIGHET ATT DELBETALA?

Ja absolut! Vi samarbetar med Sveriges bästa finansieringsföretag - PayEx. Delbetalningen är räntefri men inkluderar en uppstartsavgift om 145 kronor samt en aviavgift på 29 kronor. Ni betalar av i er takt i upp till 20 månader.

+ Våra barn kan inte sitta stilla!

Så roligt! Det kan inga andra barn heller! Vi lovar, vi har hanterat alla typer av situationer förut. Det som aldrig fungerar är mutor eller hot, därför är det inget vi gör. Vi leker lekar och de flesta barn blir förr eller senare nyfikna på vad vi gör och hänger med. Tro oss - det kan se ut som kaos, men vi har full koll. Tittar ni på våra bilder här på sidan så ser ni också barn som sitter stilla o tittar på oss... De var också sjövilda små busar!

+ Vi gillar inte kameror

Om vi fick pengar för varje gång någon säger något av följande:

  • Jag blir inte bra framför kameran
  • Jag blinkar konstigt
  • Vad ska jag göra av mina händer

så skulle vi leva lyxliv på Aruba nu... Vi förstår. Att "fotograferas" är obekvämt. Därför sysslar inte vi med sånt. Vi umgås bara. Pratar lite. Kanske får ni feeling och vill kramas. Sånt har hänt. Vi lovar - ni är inte annorlunda än andra, och vi kommer fånga er precis som ni är. Underbara!

+ NÄR FÅR VI SE BILDERNA

Vi delar alltid med oss av något litet ganska snart efter vår lekdejt. Därefter får ni se resten på vårt designmöte.

+ HUR GÅR BOKNING TILL

Kul att du frågar! Vi hör av oss till dig efter att du skickat din förfrågan och kollar om du har lust o ha ett samtal över telefon. Då presenterar vi oss och vad vi gör och svarar på alla frågor du kan tänkas ha. När du sedan gillar oss jättemycket och vill boka så skickar vi ett bokningsförslag och ett avtal. När det är accepterat så får ni en faktura på er Serviceavgift samt eventuella tillval som "Hemma-hos-fotografering" och/eller Designmöte på kvällstid och hemleverans av produkter. Efter reglering av avgiften är ni bokade. Sen börjar det roliga. Vi har full koll på när vi ska ses och kommer att hålla kontaken med er tills det är dags. Hur ofta vi hörs innan er dag beror på hur långt i förväg vi får er bokning. Hoppas det besvarade din fråga.

 

Vill du veta mer om familjefotografering med oss?

Vi svarar på kärleksbrev vardagar mellan 9 - 17 så kontaktar du oss över helgen så får du svar nästföljande vardag. 
Sättet du kommunicerar med oss är upp till dig men följande sätt rekommenderas:

  1. Använd formuläret här under eller knappen “maila oss”

  2. Ring oss på 0736414968 eller 0765005159

  3. Skriv till oss via 360You Photography på Facebook

  4. Locka med choklad så kommer vi fortare än kvickt...