FAMILJEFOTOGRAFER oCH BARNFOTOGRAFER I STOCKHOLM & VALLENTUNA

Våra superhjälte-krafter är vardagsberättelser och familjekaos utomhus, hemma hos er eller i studion i Vallentuna. Om ni bjuder in oss i era liv är det garanterat för att ni vill ha äkta ögonblick, gapskratt, varma kramar, syskonbråk, syskonkärlek, familjeäventyr berättade med en dokumentär och lekfull stil. Kanske serverat med lite choklad till. Vi älskar choklad. Välkommen till vår värld av kärlek!

Vi driver företaget 360You AB - med utgångspunkt från vår studio norr om Stockholm (Vallentuna). Förutom att busa med familjer vid en familjefotografering eller barnfotografering så jobbar vi även med bröllopsfotografering, företagsfotografering och utbildar fotografer i lekfulla bilder samt service & kommunikation.

 
 
 

LINDA om cizzi

Cizzi är bäst på att komma på roliga lekar och med sin partner, giraffen Walter så finns det INGET hon inte kan göra. Förutom att äta broccoli - det är hennes kryptonit och hon lovar och svär att hon skulle ruttna som en torkad fis om hon får i sig det. Hennes superkraft är att få barn och vuxna att fnissa från magen. 

Cizzi om Linda

Om ni inte redan har träffat Linda så måste ni bara göra det! Få är så påhittiga och knasiga som hon, även om hon skyller på kaninen Torsten… Men var beredda, hon kanske försvinner. Ja, hon är bara 153 cm lång och ganska lätt att tappa bort.  Lindas superkraft är att få er att leka som om ni alla vore 5 år igen.