Hemma-mys med bebis och bus

Familjefotograf Vallentuna, Täby, Stockholm

Vi tror på att fånga livet så som det är. Oavsett vart vi träffar er någonstans. Det kan vara ute på något fint smultronställe (vi har massor av favoriter), det kan vara i vår underbara studio som är garanterat regnskyddad och kittad med de flesta bekvämligheter. Eller så kan det vara hemma hos er. Ni behöver inte ens bädda sängen för det kommer garanterat att bli stökigt ändå.

Men vart vi än ses så har vi några löften till er.

• Vi vet att livet fylls av minnesvärda stunder. Stunder som säger mer om vilka ni är än hur ni ser ut. Vi tror att det är stunder du vill minnas så därför skapar vi förutsättningarna för att de kan ske naturligt.
- Vi lovar att ge er äkta ögonblick!.

• Att le är en känsla, inte en muskelryckning i kinderna. Bilderna vi skapar är äkta, ärliga och okonstlade. Vi tror verkligen på att få minnas livet som det är och vi är övertygade om att stå rakt upp o ner o le mot en kamera INTE är rätt sätt.
- Vi lovar att få er att skratta, inte be er att le!

• Vi är helt säkra på att ni vill se era familjebilder på era väggar eller kanske i ett album. Men vi är också helt säkra på att livet kommer emellan och bilderna blir liggande på en hårddisk. Ingen panik!
- Vi lovar att hjälpa er att skapa något att leva med!