En familjefotografering i hemma-studio!

Kan man verkligen ha studion hemma?

Förr i tiden när du gick till fotografen så gick du med allra största säkerhet till en studio eller en atelje. Du satt kanske på en pall och någon stod brevid och så hade du ett barn i knät. Eller? Du fick titta in i kameran och le och det kändes allmänt krystat. Har vi rätt?

Spola fram till nutid istället! När Ana, Peter och Bianca kom för en fotografering så var det inget som var stelt och konstigt, och det var långt ifrån krystat. När det kom var studion förberedd. Det är alltså en tre meter bred bakgrund från tak till en bit in i rummet och det är det de flesta kunder som varit hos oss i studion tycker är skönt. Att det är i en avslappnad miljö. Man blir mindre nervös och mer lugn - det känns som att vara inbjuden i ett hem. 
Dessutom är kaffet gott! 

Att ha en familjefotografering hos oss i Studio är precis som en familjefotografering utomhus, men vi rör oss inte lika mycket. Vi busar och leker och skrattar som vanligt och tro det eller ej, men de flesta glömmer bort att de blir fotograferade och känner sig inte stela. 
Hur blir bilderna då undrar du? 

pssst... alla bilder du ser i bloggen som är från studio - är tagna i hemmastudio!