Stockholms busigaste fotostudio

Familjefotograf Stockholm

När jag kommer hem till mina föräldrar så ser jag en massa fina bilder på oss i olika ramar och storlekar. Ibland har jag och min bror matchande kläder (tänk er sent 80-tal så fattar ni...) och ibland är det ett vanligt porträtt från skolan. Men vad alla bilder har gemensamt är att de visar en sak - hur vi såg ut.

Du kanske känner igen dig i det? Det finns massor av bilder som visar hur du såg ut, vad du hade på dig och vilka som var med dig. Om 25 år kommer det att vara kalaskul att titta på och kanske undra - hur tänkte vi egentligen med dom där kläderna som var så trendigt just då? Det är i alla fall en av sakerna jag alltid tänker på när jag ser våra familjebilder.

Men det finns en sak som jag saknar. En sak som fattas. VI. Ja alltså, det är ju vi som är på bilderna, men det syns inte vilka vi är. Alla våra knasigt charmiga egenheter saknas. Dom där sakerna som istället finns i alla dom små bilderna som är tagna spontant under olika ögonblick i livet. Det är en ingrediens som jag saknar i våra andra familjebilder och det är därför den viktigaste ingrediensen jag och Linda vill addera till era familjebilder.

Vi vill inte bara visa hur ni såg ut - vi vill visa vilka ni är.