En busig studiofotografering i Bagarmossen

Vad kan man göra med sina bilder?

Linda berättar:
Jag frågar alla mina klienter varför de vill göra en familjefotografering och vad de har tänkt att göra med sina bilder.
En del har inte tänkt på det hela medan andra har en idé om vad de skulle vilja göra.

Datevig och Pär ville att vi skulle få upp bilder på väggen för att komplettera de bilderna som redan fanns från när äldsta barnet fortfarande var bebis. Jag bad om referensbild på hur det såg ut på väggarna då och funderade på vad vi skulle göra.

När vår session kom så kom två glada föräldrar och ett par busiga ungar hem till mig för att leka lite. Vi busade, hoppade och det knappades på tangentbord vill jag minnas. Utöver det så fångade vi härliga stunder och en massa kärlek!
Vi tittade då även lite på hur bilder kan sättas upp på väggen och redan då fick de en favorit. 
Art Plates - eller bildplattor som jag också kallar de.

En träplatta med en limmad print. En vit eller svart list runt gör att bilden ser väldigt avskalad och snygg ut. Pricken över i:et är kallamineringen som ligger över bilden. Den har en lätt textur som tillåter ljuset att slå sönder, det sprider sig alltså inte som en blank fläck över bilden som en inglasad bild, eller en plagierad version av en bildplatta kan göra. 

Det är viktigt för mig att mina klienter får hjälp med sina bilder. Att de vet att, oavsett om vi gör studiofotografering eller någon annan typ så får de full service med att välja hur de skall leva med sina ögonblick.
En vecka senare, vid vårt personliga designmöte, valde Datevig och Pär att utöka sina fantastiska ögonblick som de redan hade på väggarna, med ett underbart kollage från vår träff - i 5 art plates som nu hänger på väggen hemma och sprider glädje och kärlek.
 

Fotograferingen av vår familj tillsammans med Linda var en stund av värme, avspändhet, massor av humor, liv och rörelse och tillit. Resultatet blev dessutom mängder av galet bra bilder!

Designmötet som en följd av själva fotograferingen för att välja bilder att sätta upp på väggen, skapa böcker av etc är grymt bra även det! Linda kom hem till oss och i lugn och ro gick vi igenom alla bra bilder för att vaska fram våra absoluta favoriter. Hitta de små detaljerna som gör vår familj. Bilder vi vill se många år framöver på vår vägg. Vi kunde inte vara mer nöjda med hur det blev!
— Datevig och Pär