Barnfotografering i Studion i Bagarmossen

För två dagar sedan fyllde denna mamma och tjej ett år (såklart pappa Robin också....). Jag träffade mamma för första gången för lite mer än ett år sedan när pappa Robin, mamma Annica och jag hade en dejt i Nyckelviken. Det började med att jag läste ett blogginlägg som Annica skrivit om rätten till att slippa få sin kropp bedömd som gravid och jag blev så arg över hennes situation att jag kontaktade henne och frågade om inte jag kunde få fota henne och hennes man tillsammans med Lovina i magen! (LÄS Annicas inlägg HÄR)
Robin hade egentligen ingen lust med några "gravidbilder" då han absolut vägrade att ta av sig skjortan och stå och hålla om en naken mage. 
Först när Annica försäkrat honom om att inga nakenbilder skulle tas så kände han sig ok med att hänga med.
Jag tror att de bägge två lärde sig fort att en upplevelse med mig inte riktigt liknar vad de tänkte att en fotografering var, och där och då i skogen påbörjades en fin vänskap.

Kan en vara vän med sina kunder? Eh - klart! Jag träffar så många fantastiskt goda och härliga människor och mitt hjärta är sannerligen stort nog för er allihop!

Efter ytterligare en fotografering när lillskruttan väl var ute och var 10 dagar gammal (kika här) så var det dags att uppdatera med några nya ögonblick, denna gång med mamma i min studio i bagarmossen, Stockholm.

En familjefotografering i studio är lite annorlunda än hemma hos en kund eller utomhus då utrymmet är begränsat, men för den som vill ha full fokus på känslan i bilden så är studio helt oslagbart. Att vara familjefotograf är baske mig det roligaste som finns! :-)