En familjefotograf i Stockholm som ser ljuset...

Familjefotografering i Stockholm med Cecilia Pihl

Du vet hur det är när årets första ljus börjar komma. Först tror du att det är påhittat, att vinterns långa mörker tillslut gjort dig galen - för inte kan väl ljuset vara här REDAN, det är ju bara mars...
Sen förstår du att det är på riktigt, och då börjar ditt inre hoppa omkring som en kalv på grönbete. Det sprudlar o bubblar och allt du vill är att vara ute och känna solstrålarna på huden.
Förmodligen har du grav d-vitaminbrist och skulle må bra av sol, men det är inte du tänker på - nej, du börjar känna doften av sommar.

I norden är vi inte bortskämda med ljus året runt, men vi är garanterat världsbäst på att ta hand om det när det väl dyker upp. Än värre är det med familjefotografer! Såfort vi känner lite värme på huden så vill vi bara vara ute och leka med busiga familjer hela dagen, men allra helst när det närmar sig solnedgång för då är ljuset som allra snällast.
Det är DET ljuset vi drömmer om under långa November och December... Ljuset som guldigt dansar i ditt hår och som får allt runtomkring att bara se sådär fantastiskt ut. 

Vi är inte där än. Det är mars... MEN - första körsbärsblomman har slagit ut och snart är det dags för varenda familjefotograf i Stockholm o bli lite lagom koko och köra ut alla sina bokade uppdrag i närmaste skogsdunge. Ses vi där?