En efterlängtad familjefotografering

Att skapa ett liv tillsammans. Inte bara ett liv i form av boende, gemensamma vänner, intressen och tid spenderad tillsammans - utan ett faktiskt, fysiskt liv i form av en liten liten kropp med en liten liten näsa och en helt egen personlighet.

En sådan som Caspian. En efterlängtad kille som är mittpunkten av en familj som jag fick träffa och hänga med. Mamma och pappa tycker det är viktigt att de fick denna tid av Caspians liv dokumenterad, men ville hellre vara hemma än bara utomhus eller i studio. De ville liksom komma ihåg livet som det är. 

En kille som med sitt leende faktiskt lyser upp hela rummet och en familj som har nära till känslorna och minnena. En familj som liksom har varandra, utan förbehåll och med massa tacksamhet att just Caspian fick komma till just de föräldrarna. 

Att vara familjefotograf innebär inte att visa hur någon ser ut, det är jag säker på att de vet själva - det innebär att visa hur det känns - på riktigt. Livet, som det är.
Bor du i Stockholm så kommer jag gärna hem till er och följer er en stund, en familjeupplevelse behöver inte vara "uppstyltad" och konstlad, den kan vara så som livet är - på riktigt liksom.