Bus i sommarkvällen

familjefotograf_stockholm_lindarehlin_familjefotografering_Basta familjefotografen

Lagom till att middagsmaten var uppäten plingade jag på hemma hos Ann, Calle, Filip och Ebba på lilla Essingen. Alla var lite extra uppsnajsade och Filip hade sina snabba skor på sig och visade vart hans rum låg. Ebba hade minsann också snabba skor på sig och berättade att hon valt ut sin klänning själv - jag fick titta på den fina ryggen på klänningen och säga oh och aahhhh! 

Kaninen Torsten hade busat ner sig i min magiska väska och Ebba döpte glatt om honom till Pippi medan hon sprang ned för trappen ut mot parken där vi skulle leka några lekar.

familjefotograf_stockholm_lindarehlin_basta familjefotografen_familjefotografering

I ungefär 45 minuter sprang vi, skrattade vi, skrek vi, hoppade vi, lekte vi i en park i närheten av deras hem på lilla Essingen och sen skiljdes vi åt. En familjefotografering med mig är inte krångligare än så. Lek, bus, skratt och fullständig enkelhet. Mamma och pappa som bägge tyckte det var lite ovanligt att vara med framför kameran sa efteråt att det minsann var jätteskoj och mycket mindre konstigt än de först tänkt sig. :o)

En vecka senare fick jag visa alla fina ögonblick jag fångat och snart är 5 nya tavlor på väg upp på väggen. I skrivandets stund ligger de inslagna här hemma och jag väntar på att leverera dessa imorgon... 

Men först skall jag dela några ögonblick med er.