En familjefotografering i studion i bagarmossen, Stockholm

Hur går en studiofotografering till?

Linda Rehlin berättar:
Bra fråga! För närvarande har vi två möjligheter till studiofotografering. Den ena i Vallentuna och den andra hos mig i Bagarmossen.

Hos oss är bekvämlighet och service viktigast för er som kommer och vi vill att ni skall känna er som hemma. Därför har vi även förlagt studion hemma. Det är kanske inte alla som har en 3 meter studiobakgrund i vardagsrummet och blixtar ståendes i hörnen, men jag tror inte att någon av oss faller under kategorin "alla".

Så, när du kommer hit så vill jag att ni slappnar av. Stressar ner. Kikar runt lite. Sätter er ner och tar en kopp kaffe eller te och andas ut. Att fotograferas i studio är inte olikt hemma hos er eller utomhus, allt handlar fortfarande om er upplevelse och vi vill att ni ska gå från oss lite varmare i hjärtat än när du kom.

Ungefär som när Martin, Emma och Elliot kom på besök. Istället för att vara ute och frysa rumporna av oss så gosade vi till det i studion istället - och det går ju minst lika bra att busa här!

Vi har ingen speciell rekvisita till hands då vi är ute efter er som ni är och siktar på att få till känslan. Vi klär inte heller av några barn (eller vuxna) om ni inte specifikt är ute efter en bebisrumpa. När vi har familjer med nyfödda små människor så är det full fokus på känslan och närhet och vi har inte heller här någon rekvisita alls. Vi tycker det räcker med er kärlek!
En session med oss är som vi tycker att familjefotografering ska vara - rolig och kärleksfull.