Både familjefotograf och bröllopsfotograf - Två stolar

En Familjefotograf i Stockholm berättar:

Sinzi mailade mig i höstas och frågade om inte jag ville hjälpa henne och Rob att dokumentera deras bröllop i juli 2016. Jag föll verkligen för sättet hon skrev och det var tydligt att vi ville samma sak. Fotojournalistiska dokumentära bilder med naturliga uttryck och mycket känsla. Enkelt, vackert.

Vi bokade!

Rob och Sinzis familj består av två länder som kommit samman och mitt i allt det finns en liten underbar tjej - Isla. Hon bubblar, skrattar och verkar ovanligt klok. När hon ramlar säger mamma - jag är ledsen att det där hände dig, men du är stark och kommer växa och ta dig igenom det. 
En familj med full fokus på den där lilla människan, inte bara barnet - människan.

När ljuset började komma tillbaka till vår del av landet så bestämde vi oss för att ses och öva lite inför vår dag (som nu närmar sig med stormsteg). Bara för att ses o bubbla lite och liksom visa hur jag jobbar och vad de kan förvänta sig. Jag gillar sånt - att ha samma förväntningar.

Rob och Sinzi fick dock stå åt sidan denna gång för allt ljus föll på Isla. Denna lilla bubbliga tös med spring i benen fick vara navet kring vår upplevelse. När de traskade hemåt med Isla i vagnen så var hon alldeles slut-lekt, hennes små tunga ögonlock kippade för att hålla sig öppna.

När jag satt i bilen hem fick jag ett sms av Sinzi - "Vi har precis kommit tillbaks hem,  parkerat vagnen och Isla har börjat upprepa "I like Cinda, I like Cinda". "What's Cinda?" We ask. And she goes "Funny games".... "Aaaaa you like Linda" - Isla's nodding frenetically :) <3 <3 <3 Thank you sooooo much Linda! XOXO