Varför är vi familjefotografer?

Två familjefotografer i Stockholm berättar!

Vi har ett motto - "Familjen först". Ibland när vi jobbar eller funderar över hur vårt företag ska komma framåt så kan vi säga just det - "Familjen först". Så, vad betyder det för oss?

Hemma hos oss hittar du bilder överallt. På sidan av kylskåpet hänger bilder och kort som påminner oss om upplevelser och händelser. I vardagsrummet ser vi barn skratta, mammor le och krama sina barn och partners som visar kärlek. Till o med insidan av ytterdörren är täckt av bilder på familj, vänner, platser och sånt som får oss att må extra bra. 

Familj. Den här unika konstellation av människor som är födda ur kärlek. Som Linda och hennes syster som har ett starkt djupt band efter allt de gått igenom tillsammans men som också kan börja asgarva om den ena säger He-se-elll-by eller nämner en fryst banan.
Ni vet - såna där saker som bara är ni. Som inga andra förstår.
Cecilia och prins William (en fyraåring som sover i sin Iron Man kostym) är oskiljaktiga och tillsammans med hennes man är de en stark familj som alltid sätter varandra först och utgår ifrån sin egen kärna i familjen när beslut skall tas.

Det är sånt vi gör när det kommer till familjen. Vi går upp mitt i natten och åker och hämtar någon som behöver hjälp, vi håller om de när de känner som att de ska gå sönder. När vi är olika så accepterar vi det, och när man blir arg så finns det utrymme för att säga ifrån. Det är därför familjen alltid kommer först hos oss. För de har vi med oss hela livet.

För oss betyder det att vi vill ge det till dig. En upplevelse av din familj som resulterar i en bild som du kan minnas. En bild som inte bara visar hur du och din familj ser ut - utan en bild som visar vilka ni är, så som Du vet att ni är. Så att ni kan komma ihåg det för alltid. Inte bara nu, utan om fem år när barnen börjat skolan. Inte bara nu utan om  10 år när barnen är oberäkneliga tonåringar. Eller om 25 år barnen kanske skapat egna hem. Att ha bilder hemma på vår familj där vi ser de varje dag betyder för oss att vi kommer ihåg en sak. Familjen Först!